DEPUTAATSCHAP VOOR ISRAËL

Contactformulier

Hier kunt u vragen of opmerkingen doorgeven en/of een gratis abonnement op de Israëlbode aanvragen! Dit periodiek verschijnt 5 keer per jaar, aan het begin van de maanden: januari, maart, mei, september en november.

Vul voor het aanvragen van een abonnement op de Israëlbode a.u.b. uw volledige adresgegevens in en klik op het vakje voor 'Abonnement Israëlbode'!


 

Adresgegevens

 
Bezoekadres:
Centraal Bureau Ger. Gem.
Houttuinlaan 7
3447 GM Woerden
 
Postadres:
Postbus 400
3440 AK Woerden

Telefoon en e-mail:
0348 – 489929
info@boardforisrael.nl
 
Aanvragen voorlichting:
U kunt via bovenstaande gegevens onze deputaten of medewerkers uitnodigen om voorlichting over het werk te geven. Onze voorlichters komen graag bij uw school of vereniging langs om meer te vertellen over het werk onder het Joodse volk: 
A. Karens (voor verenigingen of middelbare scholen) en J.A. Jobse (voor basisscholen). U kunt hen benaderen door dubbel te klikken op een van de namen. Ook bieden wij de mogelijkheid van voorlichting over onderwerpen als “De Makkabeeën”, “De tempel in Jeruzalem”, of “De stichting van de staat Israël”. Daarnaast zijn er nog andere presentaties in ontwikkeling. Het betreft presentaties, geschikt voor bijvoorbeeld verenigingsavonden. Heeft u interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Israëlprojectkoor voor vrouwen:
Wilt u ook meezingen met het Israëlprojectkoor of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Vul dan het contactformulier in, en geef dit aan in het veld 'Vraag / opmerking / tip'.
 
Privacyverklaring:
Klik hier voor de privacyverklaring.
CBGG Woerden Centraal Bureau Gereformeerde Gemeenten