DEPUTAATSCHAP VOOR ISRAËL


In een aantal plaatsen/regio's zijn Israëlcommissies actief.
De regionale commissies functioneren onder verantwoordelijkheid van genoemde plaatselijke kerkenraad. Achter de plaatsen staan de commissieleden vermeld. Klik op de onderstreepte naam om contact op te nemen met de contactpersoon.

 • GG Benthuizen: W. Hoogendoorn, mw. E. van der Hoeven, 
  mw. A. Bij de Vaate en J. Verheul
 • GG Bodegraven
 • GG Capelle aan den IJssel*: mw. C. Brandsen, M. Gerrets, A. Mallegrom, mw. N.A. Nederlof-Ottervanger en M.P.M. Oudshoorn
 • GG Goes: J.P. Labruyere, mw. M.N. Hoekman-Dekker, P. Pekaar, A. Versteeg, mw. T.A. de Rijder
 • GG Hendrik-Ido-Ambacht: M. Hoogendijk, M. ten Hoor, J. Noordzij, M. Rozema, M. Rozema-Beverloo en M. Veldhoen
 • GG Nunspeet: H. van Engelen, A.P. Meeuse en P. Smits
 • GG Aagtekerke (werkgebied Walcheren)*: J. Elenbaas, mw. I.M. Janse, L. Joosse, K.J. Meeuse en mw. G. Sinke
 • GG Woerden: mw. G.H. Blok-Heger, D.C. Hoogendoorn, J. Kroon en A.S. Noordzij
 • GG Terwolde-De Vecht: G. Beumer, M. Boeder en mw. B. ten Voorde

Wilt u ook een Israëlcommissie starten? Neem dan hier contact met ons op of bel met 0348-489929. Klik hier om een voorbeeldreglement voor het starten van een commissie te downloaden.

Verschillende Israëlcommissies, aangeduid met een *, zijn inmiddels gestart met de verkoop van Israëlproducten. Voor een bestelling kunt u de betreffende contactpersoon benaderen. Bij deze commissies is het ook mogelijk om een (zelf samengesteld) geschenkpakket te bestellen.


Y Nieuw Y

Y 'Israëlwinkeltje Nunspeet' (Eperweg 39 in Nunspeet). Elke zaterdag geopend van 10:00-12:00 uur, of op afspraak via 0341-263982, of neem een kijkje in de webshop van het Israëlwinkeltje. U vindt er unieke kaarten met foto’s uit Israël en allerlei producten uit Israël. Zoals wijnen, druivensap, voet- en handcrème, olijfzeep, thee, jam, boeken, sieraden, enz. Contactpersoon: mevr. J.W. Dijkgraaf-Groothedde. U kunt haar ook uitnodigen voor een kraam met Israëlproducten op een markt. De opbrengst is bestemd voor het werk van het Deputaatschap voor Israël. Van harte welkom!

Y 'Israëlwinkeltje Shalom' (Arnelaan 43 in Middelburg). Elke woensdag geopend van 13:00-17:00 uur, of op afspraak via 0118-627315. U vindt er unieke kaarten met foto’s uit Israël en allerlei producten uit Israël. Zoals wijnen, druivensap, voet- en handcrème, olijfzeep, thee, jam, boeken, sieraden, enz. Het is ook mogelijk om bestelnummers door te geven uit de catalogus van www.israelwinkel.nl. Contactpersoon: mevr. I.M. Janse. U kunt haar ook uitnodigen voor een kraam met Israëlproducten op een markt. De opbrengst is bestemd voor het werk van Maarten en Marita Dekker in Nazareth-Illit, die uitgezonden zijn namens het Deputaatschap voor Israël. Welkom!

Thuisfrontcommissie

De commissie ondersteunt de Israëlwerker en zijn vrouw, die in Galilea werkzaam zijn. Door middel van meeleven, gebed en het regelen van praktische zaken in het thuisland rondom verlof of anderszins. Wilt u contact opnemen met de thuisfrontcommissie? Stuur hen dan een e-mail.